Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

Extra Nieuwsbrief ChristenUnie Haarlem - 15 december 2020

Steun onze kerstactie met een gift!

Nu we de koude en donkere maanden in gaan, is echte aandacht belangrijker dan ooit. We weten nu dat Kerst dit jaar anders zal zijn. Kleinschaliger, zonder de vertrouwde vieringen en familieontmoetingen. Verdrietig, maar hopelijk is dat reden te meer om elkaar deze winter te laten merken dat we niet alleen zijn. Dat de ander nog in beeld is. Steeds vaker merken we dat de coronacrisis mensen zwaar valt. De onzekerheid maakt mensen steeds vaker boos en verdrietig. 

Het is daarom juist inspirerend om te zien hoe velen, gedreven door hun geloof, in deze periode juist wel meeleven met de mensen om hun heen. En dat gebeurt gelukkig op veel plekken In Nederland en ook in Haarlem. En even ervaart deze man of vrouw dan weer: je hoeft het niet alleen te doen.

Omzien naar elkaar doen we samen. Daarom wil ik u uitnodigen om aan te haken bij een bijzondere actie, die wij in Haarlem vanuit de ChristenUnie willen doen. We willen dit jaar speciale aandacht geven aan de dames van de prostitutie. Meerdere dames is het gelukt om uit te stappen, veelal met behulp van goede zorg vanuit het Scharlaken Koord in samenwerking met het Open Huis. Dit is een moeilijk proces, en ook het re-integreren in de maatschappij is een lange en lastige fase. Vanuit Het Open Huis hebben we begrepen dat deze dames erg blij zouden zijn met een pakketje met persoonlijke verzorgingsspullen. Iets waar ze vaak zelf geen geld voor hebben. Maar zeker ook deze dames, die vaak niet vrijwillig in deze situatie zijn beland, doen ertoe. 

Zoals Gert Jan Segers in de landelijke nieuwsbrief schreef: "Mijn hoop is dat we met elkaar het licht kunnen verspreiden in een soms donkere tijd. Juist richting het Kerstfeest als we de geboorte van Jezus Christus vieren. Met Jezus’ komst kwam het Licht in de wereld."

Wij zouden het erg fijn vinden als u mee wil doen. We zouden graag aan 40 vrouwen dit pakketje willen geven. De kosten per pakketje zijn ongeveer 20,-. Hoe bijzonder zou het zijn als deze dames weten dat wij ze zien en wij aan ze denken, juist in deze tijd die zeker ook voor deze dames een onzekere tijd is. 

We hopen dat u met ons mee wil doen. U kunt uw gift op de volgende wijze overmaken:

- Via bankoverschrijving: NL54ABNA0415026989 t.n.v. ChristenUnie Haarlem onder de vermelding "Kerstactie 2020". 

- Via bijgevoegd tikkie. https://tikkie.me/pay/CUHaarlemeo/dASbRGxLtJLcMBRQqUr4Ld

NB: De ChristenUnie is een ANBI. U gift is dus aftrekbaar voor de belasting!

Tot 19 december zamelen we het geld in en die week erna zullen de pakketten worden verdeeld.

Veel dank en een fijne Adventstijd en mooie kerstdagen, 

Namens de ChristenUnie Haarlem. 

Met vriendelijke groet,

Frank Visser

Kandidaat Tweede Kamer ChristenUnie, nr. 11
Fractievoorzitter ChristenUnie Haarlem

Doe mee met de campagne!

Wij zoeken nog mensen die ons willen helpen tijdens de campagne. DIt kan door:

  • Geef een gift: Dit kan via bankrekeningnummer NL54ABNA0415026989 t.n.v. ChristenUnie Haarlem onder vermelding van "Gift Campagne Tweede Kamer". Giften zijn aftrekbaar bij de inkomstenbelasting.
  • Wordt vrijwilliger: U kunt u aanmelden als campagne vrijwilliger via info@haarlem.christenunie.nl 
  • Help mee via social media: Onze regionale kandidaat Frank Visser (nr. 11) te volgen op Facebook, Twitter en Instagram en berichten te liken en te delen. Als u berichten deelt voeg dan bij voorkeur ook een persoonlijk bericht toe. Reageer ook op berichten, dan worden ze door meer mensen gelezen! En... vraag ook uw vrienden hem te volgen. Want hoe meer volgers op social media, hoe groter het bereik!
  • Praat over de ChristenUnie en onze kandidaten in uw netwerk (buurt, school, kerk, werk, vrienden). Een positief stemadvies voor een kandidaat die u zelf kent binnen u eigen netwerk werkt vaak goed en kan ons helpen aan een mooie uitslag. Ook het argument op de Haarlemse kandidaten Frank Visser of Frans Blok te stemmen omdat zij Haarlemse kandidaten zijn kan helpen. Mensen die normaal geen ChristenUnie stemmen kunnen door uw verhaal overtuigd worden!
  • Sponsor een advertentie. Wij zouden de komende campagne ook graag willen adverteren op sociale media en in regionale kranten. Met name dit laatste is wel prijzig. Wilt u een advertentie sponsoren met een gift? Wij komen graag met u in contact! 
Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op Facebookfooter-rechts