Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

Extra nieuwsbrief ChristenUnie Haarlem - 24 april 2020

Beste leden en vrienden,

Vandaag is Fred Drenth, voorzitter van de ChristenUnie Haarlem, verrast met een koninklijke onderscheiding. Hij heeft deze onderscheiding gekregen voor zijn werk voor onder meer Familie Sponsporplan Roemeniƫ, Het Open Huis in Schalkwijk en voor de ChristenUnie.

Ook Gerda, de vrouw van Fred, kreeg een koninklijke onderscheiding. Zij zet zich al jaren in als koster van de Goede Herderkerk, voor Sonrise en was jarenlang secretaris van het Kruispunt, een avondopvang voor dak- en thuislozen vanuit de Haarlemse kerken.

Fred en Gerda van harte gefeliciteerd met jullie eervolle onderscheiding namens het hele bestuur en de fractie van ChristenUnie Haarlem. Wij zijn heel dankbaar voor al jullie inzet en deze onderscheiding is meer dan verdiend!

Wij feliciteren ook Hans Luttik (onder meer drijvende kracht achter de Haarlemse beweging Geloven in de Stad) en Wim Molenkamp (oud-voorganger van Pinkstergemeente Immanuel) met hun benoeming tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau. Op NHNieuws staat een leuk filmpje met een fragment van een interview met Hans.

Op onze website vindt u een uitgebreider verslag.

Hartelijke groet,

Frank Visser
Fractievoorzitter ChristenUnie Haarlem

Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op Facebookfooter-rechts