Word actief

Onze afdeling en fractie zijn altijd op zoek naar extra mensen voor bestuurswerk, het promoten van de ChristenUnie en het meedenken binnen de fractie. Hieronder staan onze actuele vacatures, maar ook als je op een andere wijze actief wilt worden horen wij het graag. Dit kan via info@haarlem.christenunie.nl.

Vacatures:

Ondernemend bestuurslid

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 is het bestuur op zoek naar versterking. Wij zoeken een invulling die past bij jouw talenten. Ben jij degene die onze capagne kan leiden, het verkiezingsprogramma wil vormgeven of ons gaat helpen om dit jaar 30 nieuwe leden te werven?

Is dit wat voor jou? Neem dan contact op met onze voorzitter via info@haarlem.christenunie.nl 

Geinteresseerde wijkraadcontactpersoon

Haarlem telt 36 wijken en 34 wijkraden. De ChristenUnie-fractie weet graag wat er leeft in de wijken. Zo kunnen wij zelf zaken op de agenda van de gemeenteraad zetten die leven in de wijken. Wij zoeken daarom voor iedere wijk een contactpersoon. De fractie zal een aantal wijken voor zijn rekening nemen maar wij hebben ook mensen van buiten de fractie nodig om goed contact met alle wijken te kunnen onderhouden. Zo kunnen er ook meer mensen betrokken worden bij het werk van de fractie.

Als wijkcontactpersoon:

  • ben je aanspreekpunt van de ChristenUnie voor de wijkraad en andere belangengroepen in 1 a 3 wijken
  • bezoek je minimaal 1x per jaar een wijkraadsvergadering in deze wijk(en)
  • houd je voor de fractie in de gaten wat er leeft in deze wijken door bijvoorbeeld het lezen van de wijkkrant.

Is dit wat voor jou? Stuur dan een mail naar fractie@haarlem.christenunie.nl of bel met gemeenteraadslid Frank Visser: 06-54654291

Meedenkende creatieve fractiesupporter

Wil jij regelmatig of zo nu en dan meedenken met de fractie maar heb je geen tijd om alle fractievergaderingen te bezoeken? Ben jij deskundige op een bepaald terrein en zou je dit graag inzetten voor de ChristenUnie? Wil je ontdekken of de lokale politiek iets voor jou is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als fractiesupporter werk je een initiatiefvoorstel uit en/of volg je de agenda van één of meer raadscommissies. Je kiest in overleg met ons commissielid onderwerpen uit waarover jij gevraagd en ongevraagd adviseert. Je zoekt op verzoek dingen uit en kijkt of er elders in het land goede ideeen zijn die we in Haarlem zouden kunnen overnemen. Jij bepaalt zelf hoeveel tijd je als fractiesupporter beschikbaar bent.

Is dit wat voor jou? Stuur dan een mail naar fractie@haarlem.christenunie.nl of bel met gemeenteraadslid Frank Visser: 06-54654291

Fotograaf met een brede blik

Houd jij van fietsen en van fotograferen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze website willen wij van veel Haarlemse locaties een foto beschikbaar hebben zodat we deze kunnen gebruiken zodra er nieuws is over deze locatie. Je krijgt van ons een lijst van locaties en thema's waarvoor we nog foto's zoeken. Eigen voorstellen zijn natuurlijk ook welkom. De bedoeling is dat de foto's gezien de vormgeving van onze website geschikt zijn voor panorama-uitsnedes. Het maken van de foto's kost eenmalig 2 tot 3 dagdelen. Daarnaast zoeken we iemand die op afroep zo nu en dan wat foto's wil maken om de database verder aan te vullen.

Is dit wat voor jou? Stuur dan een mail naar fractie@haarlem.christenunie.nl of bel met gemeenteraadslid Frank Visser: 06-54654291