Bestuur stelt nieuw bestuurslid voor

Johan 1-uitsnedevrijdag 16 september 2016 19:57

Op de ledenvergadering van 21 november zullen de leden stemmen over de benoeming van een nieuw bestuurslid. Het bestuur draagt Johan Slik voor. Hieronder stelt hij zich aan u voor.

Wat een fijne club mensen, die ChristenUnie! En wat een warm welkom in de Afdeling Haarlem!

Nog maar kort ben ik lid en nu al voel ik me enorm op m'n plaats bij de mensen en het gedachtengoed van de ChristenUnie. Maar da's logisch: ik bevind me tussen Geest-verwanten. De Bijbel en mijn geloof zijn mijn inspiratie om een goed mens te zijn en een klein steentje bij te dragen aan een rechtvaardige, duurzame en sociale wereld.  We moeten goed zorgen voor de hele Schepping en alle schepsels.

In het verleden ben ik lange tijd lid geweest van een andere politieke partij, maar daar voelde ik me steeds minder en minder thuis. Dus heb ik m’n hart gevolgd en ben ik lid geworden van de ChristenUnie. Dat voelt als thuiskomen. En bij een lidmaatschap hoort voor mij ook dat ik -waar mogelijk en nodig- mijn kwaliteiten dan inzet voor onze partij, onze leden en onze mooie stad.  Vandaar dat ik me kandidaat heb gesteld voor het afdelingsbestuur.

Wie ik ben?
Johan Slik, 38 jaar, Haarlemmer in hart en nieren. De eerste 10 jaar in de Planetenbuurt gewoond, daarna in Haarlem-Zuid (bij het ECL) en nu in Delftwijk. Ik heb twee geweldige kinderen, een dochter van 7 en een zoon van 5. Van origine ben ik planoloog en sociaal geograaf, maar nu vooral huisvader en “beroeps“-vrijwilliger. Op zondag vindt u mij in de Immanuëlkerk aan de Van Egmondstraat of de Oude Kerk in Spaarndam (beide PKN). Ik hou verder van Schotland en mooie whisky's, neem vaak m'n kinderen mee naar buiten of naar musea en lees graag over van-alles-en-nog-wat.

Tot ziens en met hartelijke groet,


Johan Slik

--------

« Terug

Archief > 2016 > september

Geen berichten gevonden