Bestuur stelt twee nieuwe bestuursleden voor

Elvira en Klaas-Janvrijdag 04 september 2015 23:24

Op dit moment bestaat het bestuur van ChristenUnie Haarlem uit twee leden: Fred Drenth en Peter van der Beek. Op de ledenvergadering van 12 oktober zullen er nieuwe bestuursleden worden gekozen zodat het bestuur, als de leden daarmee instemmen, vanaf dan uit vier personen bestaat. Hieronder stellen de kandidaten zich aan u voor.

Mijn naam is Elvira Meiboom (27 jaar). Recentelijk ben ik samen met mijn vriend en prachtige dochter (9) verhuisd van Haarlem naar Zandvoort. Wij zijn verbonden aan de Rooms-Katholieke Adelbertusparochie in Haarlem, maar vieren de mis op zondag ook vaak in de Abdij van Egmond. Ik werk als fondsenwerver voor ontwikkelingsorganisaties en daarnaast ben ik jeugdambassadeur voor ONE Nederland, een organisatie die zich sterk maakt voor de strijd tegen extreme armoede. Ik maak mij druk om de ongelijkheid in de wereld, want armoede is onrecht. Niet alleen in ontwikkelingslanden, maar zeker ook hier in Nederland. Ik zou mij graag als bestuurslid inzetten voor de ChristenUnie omdat ik het ontzettend belangrijk vind dat er een Christelijk geluid klinkt binnen de politiek. Leven naar Gods wil wordt steeds minder belangrijk gevonden, terwijl ik ervan overtuigd ben dat dit juist de manier is om de vele problemen die onze samenleving nog kent op te lossen. Een wereld geleid vanuit liefde voor God en voor elkaar. Wat kunnen we daar iets moois van maken. 

Mijn naam is Klaas-Jan Knol (24 jaar). Ik ben opgegroeid in de historische havenstad Hoorn, momenteel woon ik in Hoofddorp, gelegen in de mooie Haarlemmermeerpolder. Binnenkort verhuis ik naar de Europawijk in het stadsdeel Schalkwijk van Haarlem. Ik ben actief lid van de multiculturele kerk "Het Open Huis" (CGK). Na mijn studie technische bedrijfskunde ben ik gaan werken bij Schneider Electric, een wereldwijde specialist op het gebied van energiemanagement. De ChristenUnie biedt mij een podium om op te komen voor degenen die buiten de boot vallen in de maatschappij en om mij in te zetten voor een duurzame leefomgeving. Ik vind dat belangen van de lokale inwoners serieus moeten worden genomen bij afwegingen in de politiek. In de fractie van de provinciale staten van Noord-Holland zet ik mij namens de ChristenUnie in voor het stimuleren van duurzame energieopwekking, het handhaven van milieunormen en het ondersteunen van natuurbeheer door agrariërs en vrijwilligers door de provincie. Ik zie er naar uit om ook in Haarlem dienstbaar te zijn als bestuurslid voor de ChristenUnie.

« Terug

Archief > 2015 > september

Geen berichten gevonden