Gebedspunten ChristenUnie Haarlem februari-maart 2022

dinsdag 01 maart 2022 20:36

  • Bidt voor de laatste twee campagneweken, voor energie voor de fractieleden, het campagneteam en het bestuur, voor mooie gesprekken met kiezers tijdens de verschillende campagne-acties. Wij hopen dat we gezegend mogen worden met een nieuwe periode in de gemeenteraad voor onze fractie.
  • Bidt voor vrede in de Oekraïne. De huidige crisis laat ons zien hoe kwetsbaar onze democratie is. Bidt voor de vele Haarlemmers uit Oekraïne die machteloos moeten toezien wat er in hun land gebeurd en in angst leven voor hun familie.
  • Bidt voor de jeugdzorg rond Haarlem. Er zijn nog steeds wachtlijsten en er loopt een belangrijke aanbesteding. Bidt dat jongeren die dat nodig hebben snel de juiste zorg krijgen. Bidt ook voor meer pleegouders, er is daar nog steeds een tekort aan.
  • Bidt voor de onderhandelingen die direct na de verkiezingen zullen starten tussen de verschillende politieke partijen. Dat er een stabiele coalitie zal komen voor het bestuur van onze gemeente en dat er goede keuzes gemaakt mogen worden voor de koers van onze stad.
Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Gebedspunten ChristenUnie Haarlem februari-maart 2022'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.